2011. május 31., kedd

Hétvégi munkálkodás

Hogy lássátok, nem csak a szám jár, hanem azért a kezem is, íme pár fotó a hétvége terméséről.
Többnyire megrendelésekkel foglalatoskodtam, és ezzel telik még több este a közeljövőben. Aztán jönnek majd az újdonságok, mert ötletem az van, rengeteg :)))


Ilyen gerberát egyszer már fűztem (a fényképek persze most sem sikerültek jobban, mint a múltkor :-D), és másnak is megtetszett. Kérésre egy raw-kockával "akasztódik" fel a láncra.




Ez a nyaklánc a hétvégén utazik Békéscsabára - remélem, elnyeri új tulajdonosa tetszését :)
Kagyló minden formában, vörösréz láncra fűzve, 10 cm-es lánchosszabbítóval (melynek végét egy picike vörösréz tollal díszítettem) - így a blúzok dekoltázsához igazítható.




Az angyalkás füli is volt már, most ismétlődik. Sötétbarna bársonygyöngy színjátszós kék gyöngyök ölelésében, 1-1 antikolt ezüst színű őrangyallal. 
A biztonság kedvéért (ha az angyalkákat túl nagynak találná a megrendelő), önszorgalomból elkészítettem "angyalkátlan" változatban is. 
Nyakláncot is tervezek még hozzá :)




És végül egy újdonság: fehér organzából és ezüst szaténból készítettem ezt a poppy-t. A közepét különböző gyöngyökkel, teklával, csiszikkel díszítettem. A hátuljára kitűzőalapot varrtam, így akár táskára, akár ruhára, de még otthon a függönyre is feltűzhető.

4 megjegyzés:

Mánya írta...

Szépen, széppel telt a hétvégéd :)
A szatén-organza virágot én is kipróbáltam már és nagyon tetszik!

Szihaj írta...

Köszi, Mánya! :)
És elég egyszerű is ez a virág, szeretem nagyon :) Láttam már olyat is, amit sok-sok sziromból varrnak össze, szeretnék kipróbálni egy olyat is, de még ki kell találjam, hány/milyen/mekkora szirom kell hozzá, mert szabásmintát/leírást nem találtam. Szóval ez még a jövő zenéje :)

kataanya írta...

Mind nagyon szép!

Szihaj írta...

Köszönöm :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...